fbpx

finnkibu

finnkibu

Afrikanska textilprodukter

Produktkategorier

Ilmaiset toimitukset yli 100 € ostoksille

Lös in 10% Rabatt

Lös in 10% Rabatt

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev får du information om nyheter och aktuella erbjudanden - samt en omedelbar rabattkod som kan lösas in i Finnkibus webbutik! 

Produkter på rea

Asiakaskokemukset

Kara Renner
Read More
Jag är så glad att jag hittade det här företaget, de har de vackraste kläderna handgjorda av begåvade kvinnor i Uganda, deras kundservice är utmärkt och de bryter ny mark för framtidens företag genom att stödja sina anställda och bygga en bättre värld. Jag fick min leverans snabbt och min kimono är så mjuk!! Vilken present.
Law Howarth
Read More
En av de bästa organisationerna jag någonsin beställt från! Kundservicen är enastående – alla mina frågor besvarades omedelbart. Snabb leverans och en underbar halsduk levererades till Storbritannien på bara 3 arbetsdagar. Halsduken är otroligt högkvalitativ, mycket tjock för att hålla varm på vintern. Jag älskar färgerna och den behagliga känslan av tyget.
Marie Castoldi
Read More
Jag köpte 3 vackert gjorda kibu-klänningar, ägaren är mycket söt och hjälpsam, och det är ett nöje att stödja svartägda företag! Att köpa tyger och mode från afrikanska länder gynnar deras medborgare i första hand. Mycket bättre än snabbmode och priserna är också mycket rimliga. Jag kommer att beställa härifrån om och om igen.
Anna Huttunen
Read More
Utmärkt kundservice och vackra produkter. Jag är verkligen nöjd med klänningen jag beställde, den kom på ett par dagar och den har fickor! Färgerna och designen är mycket vackra, och klänningen sitter perfekt. Fantastisk kundservice och vackra produkter. Jag är nöjd med klänningen som levererades på ett par dagar.
Miranda Forssell
Read More
Jag har varit mycket nöjd med företagets tjänster. De erbjuder de mest mångsidiga afrikanska produkterna och urvalet expanderar och förnyas ständigt. Servicen är snabb och vänlig, och leveranserna kommer också snabbt. Jag uppskattar att det stödjer kvinnor i Afrika, och bringar möjligheter närmare de som behöver dem mest.
Previous
Next

Vår Blogg

Att fira afrikansk mode

En inblick i Finnkibuyes unika stil i Finland

I hjärtat av Finland, där vinterlandskap möter modern design, gör Afrikas fräschör vågor – allt tack vare Finnkibuye, fyrtornet för afrikanskt mode i de nordiska länderna. Denna blogg utforskar essensen av afrikanskt mode och dyker in i Finnkibuyes rötter och hur det tar med en bit av Afrika till de modemedvetna gatorna i Finland.

Lyx för dig

Unna dig lyxen av handgjorda produkter

Kundservice

Chatt, e-post och
telefontjänst

Snabb leverans

Snabb och pålitlig leverans
för dina beställningar

Betala säkert

Du kan välja den mest lämpliga betalningsmetoden från säkra alternativ

Close Menu
0
Ostoskori
×
×

Cart

New Client Offer

10% Off

Leave your details below and get 10% discount Coupon code for your first order

Verified by MonsterInsights